En de winnaar is....

Bioslimming trio homeset WINNAAR IN 2018 Aestheticians' Choise Award for BEST BODY CONTOURING 2018. De Bioslimming thuis kit is wetenschappelijk ontwikkeld om thuis te gebruiken voor een slank en stevig lichaam. 

Bioslimming Home Trioset kopen

De Bioslimming Trio Homeset is makkelijk in gebruik, wordt snel opgenomen door de huid en ruikt verrukkelijk!
Je kunt de Bioslimming Trio Homeset producten direct kopen bij jouw bioslimming salon of online bestellen op onze website (klik hier om online te bestellen).
Plaats je bestelling voor 16:00 uur 's middags dan heb je het morgen in huis.

 Gebruiksaanwijzing Trio Home Set

 Gebruik de Trio Home set zo vaak als je wilt, behalve op de dag van de salonbehandeling zelf.
*Bioslimming Home Trio Set heeft door zijn essentiële oliën is geweldig voor jouw huid, dus laat het zo lang als je wilt intrekken. Indien u een gevoelige huid heeft adviseren wij u om na 3-4 uur te gaan douchen. 

 Active Slim Gel (nr. 1)

bioslimming_1Active Slim Gel pakt effectief cellulitis aan, verstevigt de huid en activeert en stimuleert vetverbranding en aanmaak colageen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt.

Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog  met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.

Gebieden: De Active Slim Gel is gemaakt voor benen en billen.
Dit is de warme gel, altijd hierna Ultra Slim Effect nr. 3 (koude component) overheen aanbrengen.

Active Slim Cream (nr. 2)

 bioslimming_2-683x1024De Active Slim crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam.

Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug.

Gebieden: Active Slim crème biedt is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille en armen. Verminderd striae.
Dit is de warme creme, altijd hierna Ultra Slim Effect nr. 3 (koude component) overheen aanbrengen.

Ultra Slim Effect (nr. 3)

Ultra slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.

Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn: benen, billen, buik, rug en armen.
Dit is de koude gel. Deze wordt altijd gebruikt in combinatie met gel nr. 1 en creme nr. 2.

 

Beauty Vortex - Barcelonaplein 179 1016 LX Amsterdam T. +316 506 77 206 E. info@bioslimming.nl